• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Code

E-Sigara Acemi
Arkadaşlar merhaba. Sizden bluetooth kulaklık tavsiyesi isteyeceğim. Yaklaşık 3 aydır arıyorum bir türlü karar veremedim. Hali hazırda kullandığım sennheiser cx300ii kulaklığım var. Bisiklet sürerken, spor yaparken, çalışırken kullanabileceğim bir cihaz lazım. Ses yüksekliği, bass, tiz olarak cx300ii'den geri kalır yanı olmasın istiyorum. Dışarıya ses vermesin dışardan ses almasın. Kulak içi olursa daha iyi olur. Bütcem 400 TL'ye kadar çıkabilir. Tamamen kablosuz olanlara baktım bisiklet sürerken düşer korkusundan pek yanaşmadım. Kulaküstü kulaklıklarıda beğeniyorum ama onlarda dışarıya hem çok ses veriyor hem de yaz aylarında kulağı rahatsız ediyor. Kafamdaki modeller aşağıdadır. Sizinde tavsiyenizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Jabra Elite 25e
Jabra Elite 4.5e BT
Sennheiser cx 6.00
Plantronics Backbeat Fit 350
JBL T100BT
JBL T205BT
JBL Endurance Run
Huawei Sport Lite AM61

brusher

E-Sigara Kullanıcısı
Ses izolasyonu için ANC (Active Noise Cancelling) özellikli bir kulaklık daha iyi olur. Ama bisiklet sürerken tehlikeli olur, tavsiye etmem. Anker, Taotronic veya yukarıda saydığınız markalardan uygun fiyatlı modeller bulabilirsiniz.

Swagger

E-sigara Meraklısı
En son Anker Soundcore Liberty Air aldim, guzel degerlendirmeleri var. Tavsiye edemem ama, daha eve donmeye zaman oldugu icin deneyemedim, sadece alternatif olarak inceleyebilirsiniz

Code

E-Sigara Acemi
Ses izolasyonu için ANC (Active Noise Cancelling) özellikli bir kulaklık daha iyi olur. Ama bisiklet sürerken tehlikeli olur, tavsiye etmem. Anker, Taotronic veya yukarıda saydığınız markalardan uygun fiyatlı modeller bulabilirsiniz.
Bisikleti sadece doğada kullandığım için pek sorun yaşamam gibi. Şehir içinde zaten kulaklık kullanmıyorum. Anker pek sıcak gelmedi bana ama taotronic tt bh053 bana çok iyi görünüyor. Lakin o da tamamen kablosuz, kullağımdan düşer diye çekiniyorum :)

brusher

E-Sigara Kullanıcısı

Code

E-Sigara Acemi
En son Anker Soundcore Liberty Air aldim, guzel degerlendirmeleri var. Tavsiye edemem ama, daha eve donmeye zaman oldugu icin deneyemedim, sadece alternatif olarak inceleyebilirsiniz
Bu tarz kulaklıklara ne kadar heveslensemde bisiklet sürerken kulaktan düşme korkusu bana hevesimi kaçırtıyor doğrusu.

Swagger

E-sigara Meraklısı
Bu tarz kulaklıklara ne kadar heveslensemde bisiklet sürerken kulaktan düşme korkusu bana hevesimi kaçırtıyor doğrusu.
Valla uzun suredir Airpods kullaniyorum, ilk basta bende bu cekinceyi yasamistim ama ne yolda, ne sporda kosu bandinda, nede ucakta koltukta sizdigimda dusmedi hic kulagimdan.

Code

E-Sigara Acemi
Valla uzun suredir Airpods kullaniyorum, ilk basta bende bu cekinceyi yasamistim ama ne yolda, ne sporda kosu bandinda, nede ucakta koltukta sizdigimda dusmedi hic kulagimdan.
Eğer öyle ise TaoTronics TT-BH053 siparişi vermem an meselesi.

Code

E-Sigara Acemi

tongarse

E-Sigara Kullanıcısı
Arkadaşlar merhaba. Sizden bluetooth kulaklık tavsiyesi isteyeceğim. Yaklaşık 3 aydır arıyorum bir türlü karar veremedim. Hali hazırda kullandığım sennheiser cx300ii kulaklığım var. Bisiklet sürerken, spor yaparken, çalışırken kullanabileceğim bir cihaz lazım. Ses yüksekliği, bass, tiz olarak cx300ii'den geri kalır yanı olmasın istiyorum. Dışarıya ses vermesin dışardan ses almasın. Kulak içi olursa daha iyi olur. Bütcem 400 TL'ye kadar çıkabilir. Tamamen kablosuz olanlara baktım bisiklet sürerken düşer korkusundan pek yanaşmadım. Kulaküstü kulaklıklarıda beğeniyorum ama onlarda dışarıya hem çok ses veriyor hem de yaz aylarında kulağı rahatsız ediyor. Kafamdaki modeller aşağıdadır. Sizinde tavsiyenizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Jabra Elite 25e
Jabra Elite 4.5e BT
Sennheiser cx 6.00
Plantronics Backbeat Fit 350
JBL T100BT
JBL T205BT
JBL Endurance Run
Huawei Sport Lite AM61
Hawei sport lite am61 şuan ben kullanıyorum . Ses kalitesinden çok memnunum ama ses dışarı çok veriyor ve konuşmalarda ses karşıya kötü veriyor. Bisiklet için ideal ama :)

ARC118i

E-Sigara Acemi
Hocam sennheiser in herhangi bir kablolu kulakligi kullaniyorsaniz, bluetoothlu ortalama bir kulaklik sizi asla tatmin etmez. Hele o jbl serilerinde tizler rezalet ve boyuna sarkitarak kullaniyorsunuz. Spor yaparken sirtinizdan sarkabiliyor yaptiginiza harekete gore bu da kulaktan cikmasina neden oluyor. Bence spor icin airpods tarzi sallanmayan bir kulaklik modeli bulun daha sonra test ederek alin. Ama o tarz modeller de tuzlu oluyor tabi

yilmaz101

E-sigara Meraklısı
Anker fiyatına göre kaliteli ses ürünleri yapıyor gibi geliyor bana. Ama sizin listenizde olan, ancak 400 tl ye alamayacağınız sennheiser cx6.00 ses kalitesi olarak sizi tatmin edecektir. Uzun yıllardır sennheiser, akg ve phillips kulaklık kullanan birisi olarak (hali hazırda bu üç markayı aynı zamanda kullanmaya devam ediyorum) her kulaklık markasının kendine göre bir ses rengi olduğunu söyleyebilirim. Alışık olduğunuzdan farklı bir kulaklık kullanınca pek beğenemeyebilirsiniz.

Code

E-Sigara Acemi
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. @Swagger ve @ARC118i üstadında tavsiyede bulunduğu tarzda TaoTronics bh-053 siparişi verdim. Memnun kalır mıyım bilmiyorum gelince göreceğiz artık.

Anker fiyatına göre kaliteli ses ürünleri yapıyor gibi geliyor bana. Ama sizin listenizde olan, ancak 400 tl ye alamayacağınız sennheiser cx6.00 ses kalitesi olarak sizi tatmin edecektir. Uzun yıllardır sennheiser, akg ve phillips kulaklık kullanan birisi olarak (hali hazırda bu üç markayı aynı zamanda kullanmaya devam ediyorum) her kulaklık markasının kendine göre bir ses rengi olduğunu söyleyebilirim. Alışık olduğunuzdan farklı bir kulaklık kullanınca pek beğenemeyebilirsiniz.
Cx6.00 alabilirdim aslında 450 TL'ye düşmüştü HB'de. Ama pek kullanıcısı yok sanırım hiç yorum göremedim o yüzden almaya çekindim.

Herkese tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.

Spica da Pro

E-Sigara Kullanıcısı
Jabra elit 25e
Yüksek sese çıkamıyor
6ay kullanımdan sonra ilk bağlantıda 30sn cızırtı yapıp sonra düzeliyor
Bası daha iyi tize göre şarj süresi çok iyi
200-300tl piyasası.

seckin2

E-Sigara Kullanıcısı
yakın zamanlarda aldığım en iyi kararlardan biri olarak gördüğüm plantronics kulaklık alma fikrini paylaşmak istiyorum bende. sipariş verdim demişsiniz ama yine de belirteyim. geçen yıl hb'dan backbeat 505 kulaküstü aldım ve aldığım günden beri severek kullanıyorum. ses kalitesi ve hafifliğini beğeniyorum. şarjı 12 saat gidiyor ve kablosunu taktığınızda şarjsız çalışabiliyor. sporda koşu bandında ve diğer aletli hareketlerde kullandım, stabil duruyor. ancak belirtmek isterim ki kafa ve kulak yapısına göre kulaküstü kulaklıklar dengesiz olabiliyor. plantronics'i herkese tavsiye ederim ve kendi ofisimden 3 kişiye aldırdım, bunun için sık sık teşekkür ediyorlar. son alan arkadaş Go 600 aldı, bende biraz ucuzlayınca Go 810'a geçicem. özetle plantronics pek bilinen bir marka değil ama ürünleri gayet kaliteli ve başarılı :ThumbsUp.: