• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

gandalf

E-Sigara Tecrübeli
Bir pazar sabahında yüzünüzü gülümsetmesi dileğiyle ;)

• Beğendim
Tepkiler: AlienTR
F

Fox Mulder

Misafir
Ben bunu nasıl paylaşmamışım daha önce. Ofiste çalıştığım dönemler maaşlar yattığında, freelance çalıştığım dönemler ise ödeme aldığımda dinlerdim :rolleyes: Mutluluğun şarkısı bu benim için, tebessüm değil kocaman gülücük oluyor duyduğumda :hearteyes:

Klibini de ayrı severim, bana Dean Winchester'ı anımsatır bu klipte Michael :smiley:..

meyhimself

E-Sigara Tecrübeli
saat neredeyse sabahın 4’u.. baslıgı ılk defa gordum hepsıne bakamadım. Daha once paylasıldı mı bılmıyorum ama paylasılmadıysa bu şarkılar klipleri ile birlikte buraya yakışır...

Son düzenleme:
  • Beğendim
Tepkiler: blackeagle17

Obilen

E-sigara Meraklısı
Vallahi uyku arasında tek göz ile yaziyorum..
Ama bu sarkiyi bilmeyenler varsa mutlaka dinlesinler...

Silver

E-Sigara Acemi
Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Başlığı görünce dayanamadım yazmak istedim.
Zamanında Cd'lerin az kasetlerin meşhur olduğu dönemde müzik markette arkadaşımla sohbet ederken kapıdan giren kişi, adını bilmiyorum ama nakaratını hatırladığım bir şarkı var onun kasetini istiyorum dedi.
Arkadaşım nakaratı nasıl dı dedi , adam nakaratı şırıl şırıl leydi demişti. Hatırladıkça hala gülerim.:LOL.::LOL.::LOL.::LOL.::LOL.:

Yetheeer

E-Sigara Acemi
2:27'den sonra ben iptal.
[doublepost=1527466583][/doublepost]Bak bir de bu var. :confused:

Rumuz: Eyeğeğyğeyey.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:

Ziggy

E-Sigara Kullanıcısı
Tüm babalar ve evlatlarına gelsin.

• Beğendim
Tepkiler: blackeagle17

Clams Gazino

Banlandı
Ne diyim valla eskiden 90'lı yıllarda kasedi varı ev hanımları toplanıp kısır,poğaça pasta yapar teyiplere bu müziği takardı ah o eski günler özledim çocukluğumu :love.:

Son düzenleme: