• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

STan

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
😳😳 Bu, forum iyi ki var… Sanırım dost - kardeş - abi kontenjanına bir kişi daha katıldı. 😎

Ne güzel insanlar tanıdım buranın sayesinde. 🙏

Ö.m. Olayını birazdan halledelim. Saç - sakal aldırıyorum berber de 😁🤣
Varol hocam.bilmukabele.vallahi bu ortamın kıymetini bilmek lazım bencede.karakter özellikleri bir tarafa biz bizeyiz.surada şu kadar insanız birbiri ile ortak paydada da buluşabilen,önce muhafaza etmeli sonra geliştirmeli diye düşünüyorum.
Demiştim şaaak diye gönderiyor diye :D
Gönlü bayağı geniş bi abimizdir. Ağaoğlu görmesin iki rezidans diker.. :)
Estağfurullah o senin güzelliğin pasam.ben cengiz inşaata verdim kısmetse bu yaz alnıma koyacak rezidans😉

STan

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Ahhh Aegis Ahhh 😞
Gördükçe kendime o kadar çok kızıyorum ki.
Zamanında fiyatlar bu kadar çok uçmadan alsaymışım keşke ☹️
Hocam bu telefonlara zam muhabbetinden sonra uçmasın bu elektronik piyasası.malum papua yeni ginede yapraklı yerliler bir birine tükürse bizim piyasa ustune alınıyor.

STan

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Bishop hayırlı olsun üstad, nasıl memnun musunuz ilk izlenim
Hocam güzel atomizer.beğendim ve hala aynı iddadayim bishop atomizerlerin picosudur.labs kumanın,bishop mea culpanın ikamesi olabilir.tabi ki segment farkı o ayrı konu. lakin çok ısınıyor.burada saydığım 4 atomizeri aynı Çap,tel cinsi,ohm,pamuk ve likitle kullanıyorum açık ara bishop ısınıyor.tabi daha ilk mesaisi paşam.deneme turları.motoru bu açalım hele 🐍🐍🐍

STan

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Piyasada atomizer bırakmadın...
Sayın abim.kuma,labs ve bishop denemesi benimki.maksat kişisel gelisim😄aklımda kalacağıma modumda kalsın.iki tane var aklımda. biri zalım gt5 diğeri monarchy j3s2.ondan sonra çok kişinin kellesi gidecek daver olacak. Almam daha herhalde, inşallah, galiba ,sanirsam😉

• Beğendim
Tepkiler: AtaK.

Labuda

E-Sigara Güru
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Sayın abim.kuma,labs ve bishop denemesi benimki.maksat kişisel gelisim😄aklımda kalacağıma modumda kalsın.iki tane var aklımda. biri zalım gt5 diğeri monarchy j3s2.ondan sonra çok kişinin kellesi gidecek daver olacak. Almam daha herhalde, inşallah, galiba ,sanirsam😉
Benim yedek kuma gelsin 2,3 sene başka atomizerlerle işim olmaz

O5man

E-sigara Meraklısı
vBBIQ.jpg

Tiriath

E-Sigara Kullanıcısı
Hocam güzel atomizer.beğendim ve hala aynı iddadayim bishop atomizerlerin picosudur.labs kumanın,bishop mea culpanın ikamesi olabilir.tabi ki segment farkı o ayrı konu. lakin çok ısınıyor.burada saydığım 4 atomizeri aynı Çap,tel cinsi,ohm,pamuk ve likitle kullanıyorum açık ara bishop ısınıyor.tabi daha ilk mesaisi paşam.deneme turları.motoru bu açalım hele 🐍🐍🐍
Zincir çekimde deckte ısınma oluyor biraz üstad, 6ml kiti de öneririm ısınma biraz daha azalır hem vurum artar. Benim de Labs yolda merakla bekliyorum :)

• Beğendim
Tepkiler: STan