• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Byfor

E-Sigara Acemi
sevgili ve saygi deger buhardaşlar
İncele yapmayi cok beceremem hatta bu bir inceleme degildir videolarini gördüğüm günden beri aklima giren acaba MD nin tahtini sallayabilecekmi diyerek aklimi kariştirmayi başaran bir atomizer oldu
Sitelerinden aldigim resimlerde ekliyorum su buhar dünyasindaki tecrübelerinize dayanarak ne vadeder bu atomizer bilgi paylasimi yapabilirsek mutlu olurum

948FB2F8-34C3-44AE-BC29-43CB9534DA15.jpeg 63909FCE-9DF1-46E5-A309-ED277D6013C6.jpeg 34732A9B-5C89-4061-A00F-27ED66C27A2C.jpeg 7D03FD7E-6F6C-4C0A-84E4-21EA638080BF.jpeg BE6FF4CA-3A25-4488-8658-0F6014D03560.jpeg 33E88CE9-9BF4-4D0A-946B-0D70F6B981BD.gif 91E341DE-AE57-4231-BF6D-BECFB27CFE59.jpeg 99C5072C-D168-4C26-892F-87BBD8D7949D.gif 7048981A-B55F-4C46-A2EA-E4E14038DBCF.gif 4F6CFEAC-5146-41CB-9DC8-2B693CBFCC5C.gif

Keysi

E-Sigara Acemi
Md ye yaklaşamamış aroma olarak. İncelemerden onu gördüm. Ben de takip ediyordum ama vazgeçtim. Bu sene süslü püslü çıkan ve merak uyandıran atolar fos gidiyor gibi.

decha

E-Sigara Acemi
Şu tip atomizerleri bir türlü sevemedim, seveceğimi de çok sanmıyorum. Al birini vur ötekine gibi olmuş biraz. Sektörde markalar sürekli birbirini tekrarlıyor. Bu yüzden farklı tasarımlar aralarından kolayca sıyrılabiliyor. Şahsi görüşüm vasatın çok üstüne çıkamayacağı yönünde. Umarım beklentilerimin üzerinde çıkarda alan arkadaşları memnun eder. Ben asıl Bishop'u bekliyorum. Bizim ülkeye girerse büyük ses getireceğe benziyor.

Keysi

E-Sigara Acemi
Aroma konusunda zayıf deniliyor. Md yi boğaz vurumu için kullanan yoktur heralde. Sırf bu yüzden almadım hocam. Vertex değil sadece tauren için de sırf şekil diye yorumlar aldım hep. Denemek lazım ama.

Byfor

E-Sigara Acemi
Gelirse alirim suan takip ettigim 2 ato var birisi buydu yeni gelecek urunlerde aklimi karistiran olmazsa sayet ne yalan soyliyim aromadada bence zayif olmayacak

Byfor

E-Sigara Acemi
Şu tip atomizerleri bir türlü sevemedim, seveceğimi de çok sanmıyorum. Al birini vur ötekine gibi olmuş biraz. Sektörde markalar sürekli birbirini tekrarlıyor. Bu yüzden farklı tasarımlar aralarından kolayca sıyrılabiliyor. Şahsi görüşüm vasatın çok üstüne çıkamayacağı yönünde. Umarım beklentilerimin üzerinde çıkarda alan arkadaşları memnun eder. Ben asıl Bishop'u bekliyorum. Bizim ülkeye girerse büyük ses getireceğe benziyor.
Ben hemen hemen tum atolari deneyebilirim ama oringle tanki tutturulan atomizerlere bi on yargiyla bakiyorum penodat v2 yi sirf ondan almadim deneyen arkadaslar kesinlikle cikmaz diyor ama genede bi vidali sistemin guwenini vermiyo benim acimdan

decha

E-Sigara Acemi
Ben hemen hemen tum atolari deneyebilirim ama oringle tanki tutturulan atomizerlere bi on yargiyla bakiyorum penodat v2 yi sirf ondan almadim deneyen arkadaslar kesinlikle cikmaz diyor ama genede bi vidali sistemin guwenini vermiyo benim acimdan
Kişisel tercihler hocam. Benim için alttan dolum yapılabilen ve pratik olan atomizerler hep 1-0 önde:)

efendy94

E-Sigara Acemi
Berserker v2 mini'nin airflow sistemini daha mantıklı ve kolay buluyorum. Keşke ona dönselermiş. Ekstralarıyla birlikte bence bunun yerine onu almak daha mantıklı.

must_esf_34

E-Sigara Kullanıcısı
Çıkmıyor üstad penodat v2 nin tank deckten. Hatta artık yeni sıkıntısı bu - zor çıkan tank :) bir de topcap yivli. Yiv ilk ağızda sorunu var. (bendekinde öyle) Oturmuyor. Biraz el yordamı uğraşmak gerekiyor. Bu ikisi harici sıkıntısız.

Vertex şık ve kaliteli gözüküyor. Yapıya baktığımız zaman boğaz vurumunda ortalama, aromada ise daha önde olacak gibi. Tabi deneyerek hep beraber göreceğiz.

Byfor

E-Sigara Acemi
Berserker v2 mini'nin airflow sistemini daha mantıklı ve kolay buluyorum. Keşke ona dönselermiş. Ekstralarıyla birlikte bence bunun yerine onu almak daha mantıklı.
Berserker v2 nin airflow sisteminin tamamini metalden yapsalarmis daha iyi olurmus metal yapilan kisim oturdugu yer gene ayni malzeme 1 ayda degilde 3 ayda yamulacak kullanim omrunu uzatmislar sadece

• Beğendim
Tepkiler: E.D.

Byfor

E-Sigara Acemi
Çıkmıyor üstad penodat v2 nin tank deckten. Hatta artık yeni sıkıntısı bu - zor çıkan tank :) bir de topcap yivli. Yiv ilk ağızda sorunu var. (bendekinde öyle) Oturmuyor. Biraz el yordamı uğraşmak gerekiyor. Bu ikisi harici sıkıntısız.

Vertex şık ve kaliteli gözüküyor. Yapıya baktığımız zaman boğaz vurumunda ortalama, aromada ise daha önde olacak gibi. Tabi deneyerek hep beraber göreceğiz.
O oring isi kesin dediginiz gibidirde
Onyargimi asamiyorum :(

Vertexte bana gore eksik gozume carpan yer topcap in altina taktiklari buyuk plastik parca berserkerdede vardi likit dolumyerinde kokusu siniyo cikmak icim kalitesini dusuruyo bana kalirsa

• Beğendim
Tepkiler: savaronajointed

savaronajointed

Banlandı
Aromayı her türlü kotarır teli biraz hava deliğine yakın yaparsan ama bu kezde vurum az olur ne bileyim bu tarz atolarıda niye yaparlar merak uğruna alacağız yine ...

sagamor

E-Sigara Kullanıcısı
Everzon'da pre order diyor ama tarih vermiyor. Amerika'daki arkadaşın adresine yollatayım diyorum ama Everzon nasıl sağlam mı?

Ahmet Ubuz

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar atomizer yeni elime geçti. Berserker, expromizer 2.1, galaxies expromizer v5 daha önce kullandığım atomizerler. Öncelikle sıkılık ve sessizlik konusunda muazzam bir iş başarmışlar. Atomizer kutusu dolu dolu geliyor 2ml ve 3.5 ml tank ve chimney, 5 adet 0.6 ohm 5 adet 1 ohm kantal tel 1 yaprak muji pamuk ve tornavida. Aroma konusu göreceli olmakla birlikte ben kullandığım diğer atomizerlere göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. İşçilik iyi yapılmış 18 farklı sıkılık ayarı yapılabiliyor ve yarı dl den sıkı mtl e kadar içim yapılabiliyor. Buhar performansı gayet yeterli ılık bir buhar alıyorsunuz. İçimi yumuşak ve kadifemsi. Voodoo premium likit kullanıyorum şuan ve likit teki aroma notalarını rahat ayırt edebiliyorsunuz. 3.5 mm chimney ve tank ile boğaz vurumu yeterli seviyeye geliyor. Siren V2 ve spica pro da denedim daha önce boğaz vurumu bu iki atomizer kadar yırtıcı değil ama gayet yeterli ve güzel.Son olarak kurulumu basit, fazla pamuk istemeyen bir atomizer.Almak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim

aSiLL

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar atomizeri 2 gündür kullanıyorum ilk mtl atomizerim bundan önce blotto rta kullanıyordum kullanımı kolay sarımı temizliği blotto dan bu atoya geçiş yapınca aroma ve buharda yoksunluk yaşadım fakat atomizer güzel kanthal a1 28G ile 5 tur aralıklı sarım ile her nekadar blotto kadar olmasada aroma ve buhar konusunda bana tatminkar geldi en genis olan yarı dl icim sunan sıklkta kullanıyorum 3,5 ml tankıyla 2ml lik tank zincir cekimlerde ısınma yapiyor fakat 3 m tankta öyle birsey söz konusu değil ılık bir icim sunuyor söyledğm gibi ilk mtl deneyimim bana mtl yi sevdirecek gibi şuan gördüğm yaşadığım bir eksi yönü yok olursa sizlerle paylaşacağım iyi forumlar