• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Byfor

E-Sigara Acemi
sevgili ve saygi deger buhardaşlar
İncele yapmayi cok beceremem hatta bu bir inceleme degildir videolarini gördüğüm günden beri aklima giren acaba MD nin tahtini sallayabilecekmi diyerek aklimi kariştirmayi başaran bir atomizer oldu
Sitelerinden aldigim resimlerde ekliyorum su buhar dünyasindaki tecrübelerinize dayanarak ne vadeder bu atomizer bilgi paylasimi yapabilirsek mutlu olurum

948FB2F8-34C3-44AE-BC29-43CB9534DA15.jpeg 63909FCE-9DF1-46E5-A309-ED277D6013C6.jpeg 34732A9B-5C89-4061-A00F-27ED66C27A2C.jpeg 7D03FD7E-6F6C-4C0A-84E4-21EA638080BF.jpeg BE6FF4CA-3A25-4488-8658-0F6014D03560.jpeg 33E88CE9-9BF4-4D0A-946B-0D70F6B981BD.gif 91E341DE-AE57-4231-BF6D-BECFB27CFE59.jpeg 99C5072C-D168-4C26-892F-87BBD8D7949D.gif 7048981A-B55F-4C46-A2EA-E4E14038DBCF.gif 4F6CFEAC-5146-41CB-9DC8-2B693CBFCC5C.gif

Meteor0636

E-sigara Meraklısı
Yahu koysana 510 pinine düz bir vida ,böyle alengilli vida görmedim hiç , diğer firmalar gibi düz bi vida koysalar alırız bi takım her boydan hangisi uyarsa takarız , anakart üzerinde soğutucu kısmında yaylı vidaları bunlara benzettim olmazsa yarın bi çıkma anakart bulup deniyicem artık tekrar :)

carl.johnson

E-sigara Meraklısı
Hocam Siren v2'de de aynı şey başıma geldi. On numara atomizer ama kronik sorun. Onda vidayı uydurdum, orjinalinden dahada sağlam oldu. O sıkılık ve boğaz vurumunu sana tarif edemem. Ciddi ciddi 10 dakikada 2 paket sigara içmişim gibi 6-7 saat buharlamadım. Öyle bir manyaklık ama bunu satacağım için işte, sakat. Bir de anlamadığım bir olay var, o bahsettiğim efsane içim nasıl bir şeyse sol ciğerimin alt yerinde bir ağrı yaptı 1 aydır devam ediyor. Bugün doktora gittim, tomografiye yönlendirdi. Sonumuz hayrola anlayacağın. :)

Meteor0636

E-sigara Meraklısı
Valla nasıl bi vurumu var merak ettim doğrusu siren V2 nın ama sizede geçmiş olsun hocam , umarım geçici bi sıkıntıdır , bizim vertex de ben üreticinin gereksiz iş yaptığını düşünüyorum , madem piyasada bulunmayan bi vida kullanıyorsun bari yedeğini koy , ha yedek koymayacaksan düz bi vida kullan

• Beğendim
Tepkiler: carl.johnson

carl.johnson

E-sigara Meraklısı
Umarım hocam, doktor elektronik sigara hakkında pek iyi şeyler söylemedi. Vidanın maliyeti taş çatlasa 2 dolar. Bütün atomizer üreticileri bir yedek olarak koymalı aslında.

• Beğendim
Tepkiler: Meteor0636

painofsalvation

E-sigara Meraklısı
@painofsalvation ne desem boş hocam, enerjimi artık böyle şeyler için harcamıyorum. Bu atomizeri satıcaktım, yeni atomizerim gelmişti. Bir güzel yıkayıp kurulayıp fotoğrafını çekicektim. Kuruladım, takarken nasip olmadı işte. Şimdi sırf aptal bir vida mevzusundan satamıyorum, bu halde satabilsem de ederinin çok altı zarara sokacak beni.
Sıkıntı etme firma geri dönüş yapacaktır. Yurtdışı tanıdığın yok mu?

• Beğendim

Meteor0636

E-sigara Meraklısı
Aynen hocam satın aldığını belgelemen isteniyor , ama Tr de bunun bi karşılığı yok maalesef , kutu üzerinde ki serial no ve barkodu gönderip anlamamış gibi yap bence :)

• Beğendim

carl.johnson

E-sigara Meraklısı
Geçenlerde PTT'den kargo gelmiş, 2 tane ücretsiz 510 pin vida yolladılar. Şimdide cam arıyorum, 3.5 ml olanın camını çatlattım. Elinde kumpası olan biri ölçülerini buraya yazabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleme:

painofsalvation

E-sigara Meraklısı
Geçenlerde PTT'den kargo gelmiş, 2 tane ücretsiz 510 pin vida yolladılar. Şimdide cam arıyorum, 3.5 ml olanın camını çatlattım. Elinde kumpası olan biri ölçülerini buraya yazabilir mi? Teşekkürler.
hocam 3.5ml camı satan biri var telegram gruplarında. ben ondan temin ettim. bende 2ml olan da çatlak ben de onu arıyorum. ulaş bana o cam tedarikçisini atayım sana.

• Beğendim
Tepkiler: kaptan_26

nickmick

E-sigara Meraklısı
tr'de bulamayınca yurt dışından gelmesini bekledim. yeni başladığım için kutudan 10 tane yedek coil, pamuk, bolca o-ring vida ve 3.5 ml yedek cam bulunması sebebiyle almıştım. dün elime ulaştı malzeme kalitesi vs de çok iyi. dışardan çok kompakt tertemiz duruyor tek parça gibi. aroma, vurum ve sıkılık performansını da herkes beğenmiş, genelde hep olumlu yorumlar almıştı.

ancak ben hiç aroma tadı alamıyorum. kutudan çıkan 1 ohm tel ile videolarda gördüğüm şekilde pamuklama yaptım ama sanki aromasız içiyorum. hatta biraz yanık tadı geliyor. pamuğu azaltıp denedim yanık tadı biraz gitti ama hala yanık tadı var ve sıfır aroma. yardımcı olabilen çıkarsa çok mutlu eder. nerde hata yapıyorum anlayamadım bir türlü.

not: 70-30 24 mg salt nbase'i üç farklı aroma ile ayrı ayrı demlemiştim. aynı likitler 1-2 hafta öncesine kadar kullandığım vinci q pod cihazda gayet tat veriyordu.

Labuda

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
tr'de bulamayınca yurt dışından gelmesini bekledim. yeni başladığım için kutudan 10 tane yedek coil, pamuk, bolca o-ring vida ve 3.5 ml yedek cam bulunması sebebiyle almıştım. dün elime ulaştı malzeme kalitesi vs de çok iyi. dışardan çok kompakt tertemiz duruyor tek parça gibi. aroma, vurum ve sıkılık performansını da herkes beğenmiş, genelde hep olumlu yorumlar almıştı.

ancak ben hiç aroma tadı alamıyorum. kutudan çıkan 1 ohm tel ile videolarda gördüğüm şekilde pamuklama yaptım ama sanki aromasız içiyorum. hatta biraz yanık tadı geliyor. pamuğu azaltıp denedim yanık tadı biraz gitti ama hala yanık tadı var ve sıfır aroma. yardımcı olabilen çıkarsa çok mutlu eder. nerde hata yapıyorum anlayamadım bir türlü.

not: 70-30 24 mg salt nbase'i üç farklı aroma ile ayrı ayrı demlemiştim. aynı likitler 1-2 hafta öncesine kadar kullandığım vinci q pod cihazda gayet tat veriyordu.
Coil ve pamuklamanın foto'sunu bir kaç yönden buraya atarsanız bilen ve tecrübeli üyeler daha iyi yardımcı olur

nickmick

E-sigara Meraklısı
Coil ve pamuklamanın foto'sunu bir kaç yönden buraya atarsanız bilen ve tecrübeli üyeler daha iyi yardımcı olur
mesajı yazdıktan sonra yeni pamuklama yapıp likit koydum. alttaki turntable'ı genis ağizdan üç noktaya çevirdim. bir de normal ucuz bir hazır likit koydum. şu an yanık tadı yok. aroma tadı çok az ama sanırım kalitesiz likit olduğu için.

azaldıkça üzerine kendi evyap salt likitimi koyacağım. ama turntable ağzının genişliği ile yanık tadı arasındaki ilişkinin mantığını anlayamadım.

Labuda

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
mesajı yazdıktan sonra yeni pamuklama yapıp likit koydum. alttaki turntable'ı genis ağizdan üç noktaya çevirdim. bir de normal ucuz bir hazır likit koydum. şu an yanık tadı yok. aroma tadı çok az ama sanırım kalitesiz likit olduğu için.

azaldıkça üzerine kendi evyap salt likitimi koyacağım. ama turntable ağzının genişliği ile yanık tadı arasındaki ilişkinin mantığını anlayamadım.
Yanık tadı sıkı pamuklamadan veya yüksek watt ile kullanmaktan olabilir

nickmick

E-sigara Meraklısı
Yanık tadı sıkı pamuklamadan veya yüksek watt ile kullanmaktan olabilir
hocam ilk denemelerimde 5-6w ile ancak kullanabildim. 20w bile yılların ateşli kullanıcısını öksürttü. 2-3 farklı pamuklama yaptım en seyrekte bile yanık tadı vardı.

şimdi kontrollü deney mantığıyla yanık tadı gittiğine göre sorun ya benim salt likitteydi ya da coil altındaki hava kanalını en genişte bırakmış olmamdaydı. sizce bunlarla ilgili olabilir mi?

Labuda

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
hocam ilk denemelerimde 5-6w ile ancak kullanabildim. 20w bile yılların ateşli kullanıcısını öksürttü. 2-3 farklı pamuklama yaptım en seyrekte bile yanık tadı vardı.

şimdi kontrollü deney mantığıyla yanık tadı gittiğine göre sorun ya benim salt likitteydi ya da coil altındaki hava kanalını en genişte bırakmış olmamdaydı. sizce bunlarla ilgili olabilir mi?
Hava kanalından olacağını zannetmiyorum hele en genişte olmaz pamuklamayıda sıkı, seyrek denediğine göre büyük ihtimal sorun salt likitten.
Edit:pamuklamalarını aynı coil ile yaptığını kabul ederek.

Son düzenleme:

nickmick

E-sigara Meraklısı
Hava kanalından olacağını zannetmiyorum hele en genişte olmaz pamuklamayıda sıkı, seyrek denediğine göre büyük ihtimal sorun salt likitten.
Edit:pamuklamalarını aynı coil ile yaptığını kabul ederek.

evet coili hiç sökmedim. sadece her pamuk değişiminde biraz suya tutup öncekine göre biraz daha uzun sürelerde dry burn yaptım. ateşliyi bırakmak üzere sipariş ettiğim icin salt likitin sipariş ekranındaki sert-yumuşak seçiminde serti seçmiştim. likitle de bağlantısı vardır elbette ama ilk mesajda dediğim gibi aynı likiti vinci q ile kullanırken (üstelik tam demlenmeden) en azından hafif şekerli bir tat bırakıyordu ağızda.

bence bu durumda iki parametre kalıyor: ya ilk denemelerde yeterince uzun dry burn yapmadım ya da coilin altindaki turn table geniş ağızdayken pamuğa çok yakın olduğundan mangal yelpazesi gibi fazla hava sağlayarak pamuğu yaktı.

deneye yanıla optimum kombinasyonu sağlayacağız sanırım ama sorun likitse üzer biraz. biraz fazla sipariş etmiştim çünkü.

Son düzenleme:

Labuda

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
evet coili hiç sökmedim. sadece her pamuk değişiminde biraz suya tutup öncekine göre biraz daha uzun sürelerde dry burn yaptım. ateşliyi bırakmak üzere sipariş ettiğim icin salt likitin sipariş ekranındaki sert-yumuşak seçiminde serti seçmiştim. bu bağlamda likitle de bağlantısı vardır elbette ama ilk mesajda dediğim gibi aynı likiti vinci q ile kullanırken (üstelik tam demlenmeden) en azından hafif şekerli bir tat bırakıyordu ağızda.

bence bu durumda iki parametre kalıyor: ya ilk denemelerde yeterince uzun dry burn yapmadım ya da coilin altindaki turn table geniş ağızdayken pamuğa çok yakın olduğundan mangal yelpazesi gibi fazla hava sağlayarak pamuğu yaktı.

deneye yanıla optimum kombinasyonu sağlayacağız sanırım ama sorun likitse üzer biraz. biraz fazla sipariş etmiştim çünkü.
Ozaman deneme yanılma yöntemiyle kurulum ve pamuklamayı yaparak likitin tadını çıkarmaya bakacaksın.

• Beğendim
Tepkiler: nickmick

nickmick

E-sigara Meraklısı
ilk geldiği gün cam tüpü alttaki platformdan çıkarmakta çok zorlanmış, kullandıkça deformasyona bağlı olarak kolaylaşcağını düşünmüştüm. şimdiye kadar birkaç kez söküp taktım.

ama bu sefer yapışmış gibi resmen milim oynamıyor. sinir oldum.

not: boru anahtarıyla açtım nihayet. sıkışma durumda boyasına zarar vermeyecek şekilde boru anahtarıyla altan tutturup üstten camı elle çevirmeye çalışmak etkili olabilliyor.

Son düzenleme: