• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Uicc

E-Sigara Acemi
Merhaba herkese yaklaşık 7 8 aydır severek pico kullanmaktayım çift pilli bir cihaza geçmek istiyorum vapor storm puma ve yosta livepor 160 hemen hemen aynı fiyattalar ikisini de kullanan arkadaşlar kıyaslayabilir mi acaba?

Uicc

E-Sigara Acemi

Destina

E-Sigara Acemi
Watt modunda kullanacaksan şayet, yosta al derim. Ucuz, hafif, kullanışlı ve pil dostu.

Hatake Shikarin

E-sigara Meraklısı
Bende yosta al derim :) Tipi inan pumadan daha güzel ateşlemesi de iyi. Bende siyah kamuflajlısı var gayet memnunum. Revengeri kullanmıyorum yosta mobillik,görüntü açısından bence daha güzel. Revengerleri belediye dağıttı sanki :D

CaharDudayev

E-sigara Meraklısı
Yostada su tıkırtı işi tek bende mi var yoksa herkes birsekilde çözdümü acaba :s

CaharDudayev

E-sigara Meraklısı
Pil kapağı tikirdiyor çıkma ayrılma olayı yok ama takur tukur ediyor. Picoyu bilek güreşi yapar gibi sıkmaya alıştık buna kibar mi olmalıyım bilemedim

Hatake Shikarin

E-sigara Meraklısı
Pil kapağı tikirdiyor çıkma ayrılma olayı yok ama takur tukur ediyor. Picoyu bilek güreşi yapar gibi sıkmaya alıştık buna kibar mi olmalıyım bilemedim

Hocam benimki tıkırdamıyo ama kolay kolay kırılacağını da sanmıyorum. Pico kadar sağlam olmasa da buda idare eder gibi :D Ama bi mıknatısları kontrol etmenizi tavsiye ederim uyuşmuyor olabilir

Yetheeer

E-Sigara Acemi
Watt modunda kullanacaksan şayet, yosta al derim. Ucuz, hafif, kullanışlı ve pil dostu.
Başka bir yerde de Puma için pil dostu, diğer modlara göre pili daha iyi kullanıyor diyor. Ayrıca saydığınız diğer özellikler Puma için de geçerli. Hemen hemen aynı fiyatta, o da hafif, Puma da kullanışlı hatta ekranı daha geniş olduğu için daha iyi diyebilirim. Bu pil dostu olayı kafama takıldı. Her şeyde ikisi hemen hemen aynı istatistiklere sahip ama hangisi daha az pil kullanıyor, orası muamma. Hangisi pili daha iyi kullanıyorsa onu alalım. İkisini de kullanan biri çıksa da olayı netleştirse... :D Gerçi ben Yosta sipariş ettim ama arkadaşım da başlayacak Yosta ile Puma arasında kaldım. Hangisini önersem, bilemedim.

ALFONSO

E-Sigara Kullanıcısı
Yosta bana biraz fazla büyük geldi. Avuç içinden fazla yüksekliği var. Pico sonrası alışmak sorun olabilir. Pumayı bilmiyorum. Ama yosta pil kapağı emanet gibi duruyor. Bana güven veren bir mod değil. Tavsiyem alacaksanız bir kere alın güzel bir şey alın. Yosta sadece sağa sola gitsem kaybolduğuna üzülmeyeceğim bir mod olur.

misfire

E-Sigara Acemi
Yosta uzun Puma el bombası şeklinde :) asmodus minikinle aynı pil kullanımı yostada fena değil pumayı kullanmadım ama onunda yakın değerleri vardır diye düşünüyorum. Tamamen kullanım tercihi ben pumayı düşünürdüm.

Destina

E-Sigara Acemi
Başka bir yerde de Puma için pil dostu, diğer modlara göre pili daha iyi kullanıyor diyor. Ayrıca saydığınız diğer özellikler Puma için de geçerli. Hemen hemen aynı fiyatta, o da hafif, Puma da kullanışlı hatta ekranı daha geniş olduğu için daha iyi diyebilirim. Bu pil dostu olayı kafama takıldı. Her şeyde ikisi hemen hemen aynı istatistiklere sahip ama hangisi daha az pil kullanıyor, orası muamma. Hangisi pili daha iyi kullanıyorsa onu alalım. İkisini de kullanan biri çıksa da olayı netleştirse... :D Gerçi ben Yosta sipariş ettim ama arkadaşım da başlayacak Yosta ile Puma arasında kaldım. Hangisini önersem, bilemedim.
Yahu hocam, atla deve değil. Basıyorsun ateşliyor işte. Bu kadar kafa yormaya gerek yok. Al birini bak buharına. :)

• Beğendim
Tepkiler: xcaka28

Yetheeer

E-Sigara Acemi
Zaten Yosta siparişi verdim ama bütçe varken güzelini almak iyidir. Arkadaşıma önereceğim. Yarım gün daha gitti diyen bile var şu Puma için.