Merhaba herkese yaklaşık 7 8 aydır severek pico kullanmaktayım çift pilli bir cihaza geçmek istiyorum vapor storm puma ve yosta livepor 160 hemen hemen aynı fiyattalar ikisini de kullanan arkadaşlar kıyaslayabilir mi acaba?
Birden fazla yorumlama görürüm diye buraya konu açtım sadece bir kişinin kıyaslamasını baz almamak için.Kendi konusuna baktınız mı?? Daha geçen gün ikisini de kullanan arkadaş değerlendirme yapmıştı.. Aradım ama bulamadım mı diyeceksiniz? Allah'tan ana sayfada gözüküyor konu şuan. Neyse zahmet etmeyin ben size linki vereyim..
https://www.esfvape.com/konu/vapor-storm-puma-200w-mod.69067/page-9#post-1870491
Konu kirliliği hocam. Bir de o yönden bakmak lazım..Birden fazla yorumlama görürüm diye buraya konu açtım sadece bir kişinin kıyaslamasını baz almamak için.
Konu kirliliği hocam. Bir de o yönden bakmak lazım..
Yostada su tıkırtı işi tek bende mi var yoksa herkes birsekilde çözdümü acaba :s
Pil kapağı tikirdiyor çıkma ayrılma olayı yok ama takur tukur ediyor. Picoyu bilek güreşi yapar gibi sıkmaya alıştık buna kibar mi olmalıyım bilemedim
Yosta daha önce çevremde hiç görmedim hocam boyut olarak 25 mm rda larda taşma olur mu acaba
Başka bir yerde de Puma için pil dostu, diğer modlara göre pili daha iyi kullanıyor diyor. Ayrıca saydığınız diğer özellikler Puma için de geçerli. Hemen hemen aynı fiyatta, o da hafif, Puma da kullanışlı hatta ekranı daha geniş olduğu için daha iyi diyebilirim. Bu pil dostu olayı kafama takıldı. Her şeyde ikisi hemen hemen aynı istatistiklere sahip ama hangisi daha az pil kullanıyor, orası muamma. Hangisi pili daha iyi kullanıyorsa onu alalım. İkisini de kullanan biri çıksa da olayı netleştirse...Watt modunda kullanacaksan şayet, yosta al derim. Ucuz, hafif, kullanışlı ve pil dostu.
Yahu hocam, atla deve değil. Basıyorsun ateşliyor işte. Bu kadar kafa yormaya gerek yok. Al birini bak buharına.Başka bir yerde de Puma için pil dostu, diğer modlara göre pili daha iyi kullanıyor diyor. Ayrıca saydığınız diğer özellikler Puma için de geçerli. Hemen hemen aynı fiyatta, o da hafif, Puma da kullanışlı hatta ekranı daha geniş olduğu için daha iyi diyebilirim. Bu pil dostu olayı kafama takıldı. Her şeyde ikisi hemen hemen aynı istatistiklere sahip ama hangisi daha az pil kullanıyor, orası muamma. Hangisi pili daha iyi kullanıyorsa onu alalım. İkisini de kullanan biri çıksa da olayı netleştirse...Gerçi ben Yosta sipariş ettim ama arkadaşım da başlayacak Yosta ile Puma arasında kaldım. Hangisini önersem, bilemedim.