Arkadaşlar ürün kullancılırından yorumlarını bekliyorum. Piyasaya yeni çıkan bi ürün çift pilli ve 70 gram. Malumdan fiyatı da baya uygun ..

Selamlar. Öncelikle şunu belirteyim. Puma mod f/p olarak en iyi alternariflerden biri... Bir dönemin en hızlı ateşleme yapan modlardan biri idi.. Epeydir mod dünyasını takip etmediğim için , şuan hala en hızlılarından mı bilemiyorumSonunda konunun tamamını okuyabildim ve sanırım er ya da geç ya ohm atlıyor, ya hatalı ohm okuyor, ya sürekli new coil uyarısı veriyor durduk yere, ya kendiliğinden 200 Watt'a çıkıyor, ya durduk yere ekranı kapanıyor (diğer sorunlara göre daha nadir ama yok değil), ya da kendiliğinden ateşleme yapıyor. Hemen herkesin başına gelmiş bu problemler, bazılarına gerçekten likit akmış, bazılarının açıklanabilir hiçbir kullanıcı hatası yok. Şu konuya gelip de benim bu yazdıklarımı okuyan arkadaş hiç 34 sayfayla yormasın kendini
Ama şöyle de bir büyüsü var şu cihazın, memnun ettiği kısıtlı süre boyunca herkesi mest etmiş meretkimse de cihaza yüklenemiyor şöyle kötü böyle rezil diye çünkü fiyatı ortada sonuçta, değerlendirmeyi buna göre yapmışlar ki doğru olan da bu. Sorun sıkıntı yaşayan da ucuzdan denk gelse yine kullanırım demiş aynen @crushhh hocamın dediği gibi.
Geleyim sonucuma, sanırım büyük oranda vazgeçtim cihazdan. Aralarında 40 tl gibi ufak bir fark bulunan VaporStorm Trip Mod'u kafaya koydum, birkaç saatlik bir araştırma ile yeterli Türk kullanıcıya rastlamasam da YT ve yabancı forumlarda yorumlar iyi yönde. Bana AE'de 200 lira bandında bir mod önerisi olacakları da büyük bir merakla ÖM kutuma davet ediyorum
Alınır mı? Ne kadar süreceği belli olmayan mükemmel bir mutluluğu yaşatan bir cihaz. Verdiğiniz parayı düşününce bile otomatik mutlu oluyorsunuz. Performanslı, hafif, yakışıklı, başına bir şey geldiğinde bence üzmeyecek bir cihaz.
Bu süreçte kıymetli görüşlerini esirgemeyen her bir forumdaşıma tekrar teşekkür ederim, tecrübelerinin çok faydası oldu.Satın almayı düşünen forumdaşlara sunabileceğim görüşüm bu şekilde. Umarım faydalı olur.
Saygılar...
merhabalar puma baby modum şu an ptt kargoda. ilk defa mtl içim yapacağım atomizer clon berserker v2 (kısa pinli). f/p olarak bunları buldum. okuduğum kadarıyla preheat özelliği varmış artısı veya eksisi var mı hiç kullanmayan birisine ne gibi önerilerin olur? teşekkür ederim.bende gün itibari ile almış bulundum puma modu. geldiğinde ya güzel bir video ile 2020de puma alınır mı videosu yada 2. el forumunda sıfır puma olarak satmayı düşünüyorum. sanırım tercihim ilk seçenekten yana olacak ki puma baby gayet iyiydi
Arkadaşlar selamlar, bu kendi kendine ateşleme problemini nasıl aşabiliriz?
Hocam kullanmıyorum ama modum yok başka zor durumda kaldım.Hocam üç tane birden puma kullanıyorum bir kere kendi ateşlemedi, ama çok çok tehlikeli bir durum mesele çözülene kadar kuanmayın modu lütfen
hocam çok özür diliyorum bu gün postu görünce mesajınızı gördüm üzerinden aylar geçmiş tekrardan özür dilerim. hocam preheat özelliği şu; 10w kullanım sağlıyorsaniz ilk saliselerde ayarladığınız watt değerini veriyor. dlci olarak çok iyi bir özellik. ancak şunu söyleyebilirim ki gerek bile yok çünkü modun ateşleme hızı gereksiz yüksek. ihtiyaç duymazsınızmerhabalar puma baby modum şu an ptt kargoda. ilk defa mtl içim yapacağım atomizer clon berserker v2 (kısa pinli). f/p olarak bunları buldum. okuduğum kadarıyla preheat özelliği varmış artısı veya eksisi var mı hiç kullanmayan birisine ne gibi önerilerin olur? teşekkür ederim.
sağolun hocam bu mod beni paranoyak etti kapatılmıyor presihocam çok özür diliyorum bu gün postu görünce mesajınızı gördüm üzerinden aylar geçmiş tekrardan özür dilerim. hocam preheat özelliği şu; 10w kullanım sağlıyorsaniz ilk saliselerde ayarladığınız watt değerini veriyor. dlci olarak çok iyi bir özellik. ancak şunu söyleyebilirim ki gerek bile yok çünkü modun ateşleme hızı gereksiz yüksek. ihtiyaç duymazsınız
Merhaba kardeş çok uzun zaman olmuş da uptade yi nasıl yaptın yardımcı olabilir misinben update i yaptım hocam özelden yazın yardımcı olayım.
Herkese merhaba. Şu anda puma mod kullananlardan bir ricam olacak. Fat rabbit rta ve puma mod alacağım fakat modun üzerinden taşar mı yoksa nasıl olur hiçbir fikrim yok. Bahsettiğim rta 28.4mm çapında. Hali hazırda başka bir rta ile bile kullanan varsa cetvel vb ile fotoğrafını atabilir misiniz? Normal 25mm ato ile ne kadar boşluk kalıyor cihazda?
25 mm zeus atoyla kullanıyorum hiç boşluk yok tam oluyorHerkese merhaba. Şu anda puma mod kullananlardan bir ricam olacak. Fat rabbit rta ve puma mod alacağım fakat modun üzerinden taşar mı yoksa nasıl olur hiçbir fikrim yok. Bahsettiğim rta 28.4mm çapında. Hali hazırda başka bir rta ile bile kullanan varsa cetvel vb ile fotoğrafını atabilir misiniz? Normal 25mm ato ile ne kadar boşluk kalıyor cihazda?
Zeus x rta dual mi25 mm zeus atoyla kullanıyorum hiç boşluk yok tam oluyor