• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Steve

E-sigara Meraklısı
merhabalar,

şuan 1 yılı aşkın süredir

200 w niagara squonk mod ve wotofo profile mesh rda kullanıyorum.

herşeyinden çok memnun olmama rağmen biraz heves biraz merak birazda maymun iştahlılıktan ötürü yeni bi setup kurmayı pplanlıyorum. aklımda daha hafif bir mod ve rta atomizer var

aklımdaki seçenekler

mod : tesla wye200, vapor storm puma (önerilere açığım). koşullar çift pilli ve hafif olması.

atomizer : zeus x, intake dual. (önerilere açığım) koşullar DL olacak , akıtma problemi olmayacak RTA olacak.

0.16-0.25 arası kullanıyorum genelde

fikir ve önerileriniz önemlidir. teşekkürler.

roadless

E-Sigara Acemi
Elinizdeki setupi almayı düşündüğünüz setuplar ile kiyaslayacaksanız hiç bu işe girmeyin hayal kırıklığı yaşarsınız. Hafif bir mod alıp wotofoyu squonk olarak değil de dripping olarak kullanırsanız istediğiniz hafifliği yakalayabilirsiniz.

• Beğendim
Tepkiler: Steve

Tektaş Vapes

E-sigara Meraklısı
İntake dual alın derim, zeus x de kullanmış biri olarak intake in aroması çok üstün.
Ben vaporesso gen ile intake dual kullandım. Gerçekten çok güzel hafif ve yeterliydi.

Neptune

E-Sigara Acemi
merhabalar,

şuan 1 yılı aşkın süredir

200 w niagara squonk mod ve wotofo profile mesh rda kullanıyorum.

herşeyinden çok memnun olmama rağmen biraz heves biraz merak birazda maymun iştahlılıktan ötürü yeni bi setup kurmayı pplanlıyorum. aklımda daha hafif bir mod ve rta atomizer var

aklımdaki seçenekler

mod : tesla wye200, vapor storm puma (önerilere açığım). koşullar çift pilli ve hafif olması.

atomizer : zeus x, intake dual. (önerilere açığım) koşullar DL olacak , akıtma problemi olmayacak RTA olacak.

0.16-0.25 arası kullanıyorum genelde

fikir ve önerileriniz önemlidir. teşekkürler.
Hocam hafifliğini bilmemde zeus x yerine blotto alabirisiniz zeus x kullanıcısıyım ilk defa aldığın zaman atomizerin dilinden anlayana kadar sıçratma sorunu yaşicaksın. Blotto hem aroma açısından çok daha iyiymiş hem sıçratma açısından sorun yaşatmaz düzgün pamuklamda da akıtmadığı söyleniyor. Altına sağlamlık şekil ve performans açısından aegis x öneririm ama ağırlık konusunda birşey diyemem. Bu setup ı ae den tek satıcıdan yaparsan vergilerle 560 civarına tekabül ediyor. Sizi üzmeyecek bi alışveriş olacağından eminim bende bu setup ı hayal ediyorum şuan. Elden düşünce 4 parçaya ayrılacak mod istemiyorsanız aegis x alın bence.

• Beğendim
Tepkiler: Steve

Steve

E-sigara Meraklısı
Vaperosso gen hafif bir mod
Teşekkürler.
Elinizdeki setupi almayı düşündüğünüz setuplar ile kiyaslayacaksanız hiç bu işe girmeyin hayal kırıklığı yaşarsınız. Hafif bir mod alıp wotofoyu squonk olarak değil de dripping olarak kullanırsanız istediğiniz hafifliği yakalayabilirsiniz.
Hayal kırıklığı yorumunu açabilir miyiz hocam ? Ne açıdan dediniz? Çünkü yani yok yere 400-500 harcamayı ben de hiç istemiyorum açıkçası.. :)

Neptune

E-Sigara Acemi
Teşekkürler.

Hayal kırıklığı yorumunu açabilir miyiz hocam ? Ne açıdan dediniz? Çünkü yani yok yere 400-500 harcamayı ben de hiç istemiyorum açıkçası.. :)
Hocam modu düşürürsün ne bileyim likit sızar su dökülür elinizde kalır. Zaten zor buluyoruz bide bozulması üzer insanı. Blotto yada çok fazla övgü gördüm aroma açısından bu yüzden üzmez diyorum, zeus alıp 2 haftada 15 kurulum yapıp lan neyi yanlış yapıyorum diye cinnet geçirirsen üzülürsün bence çünkü ayarı tutmayınca çat çut sıçratır affetmez.

Steve

E-sigara Meraklısı
Hocam hafifliğini bilmemde zeus x yerine blotto alabirisiniz zeus x kullanıcısıyım ilk defa aldığın zaman atomizerin dilinden anlayana kadar sıçratma sorunu yaşicaksın. Blotto hem aroma açısından çok daha iyiymiş hem sıçratma açısından sorun yaşatmaz düzgün pamuklamda da akıtmadığı söyleniyor. Altına sağlamlık şekil ve performans açısından aegis x öneririm ama ağırlık konusunda birşey diyemem. Bu setup ı ae den tek satıcıdan yaparsan vergilerle 560 civarına tekabül ediyor. Sizi üzmeyecek bi alışveriş olacağından eminim bende bu setup ı hayal ediyorum şuan. Elden düşünce 4 parçaya ayrılacak mod istemiyorsanız aegis x alın bence.
Aeden ürün geleceğini hiç sanmıyorum hocam...

Steve

E-sigara Meraklısı
Hocam modu düşürürsün ne bileyim likit sızar su dökülür elinizde kalır. Zaten zor buluyoruz bide bozulması üzer insanı. Blotto yada çok fazla övgü gördüm aroma açısından bu yüzden üzmez diyorum, zeus alıp 2 haftada 15 kurulum yapıp lan neyi yanlış yapıyorum diye cinnet geçirirsen üzülürsün bence çünkü ayarı tutmayınca çat çut sıçratır affetmez.

ozaman hafif mod öncelik şuan :)

blackohm

E-sigara Meraklısı
Zeus mu intake mi dersen intake single derim.Hic mesh kullanmadım ama kullananlar mesh kylin m için daha iyi diyorlar ben intake ile memnun olduğumdan macera aramadım puma modum var ama thor daha iyidir. Parası ve ağırlığı dert değilse sx mini g class 10 numara olur. Hatta reload 26 bekler ve g classin üstüne koyarsan efsane bile olur ikiside siyah siyah yakar

Nededimyani

E-sigara Meraklısı
rica etsem öm ya da buradan satıcı linkini atabilir misiniz