• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

meczuup

E-Sigara Tecrübeli
2 haftalık bekleyiş ardından dün elime geçti. Rengi ve malzeme kalitesiyle cidden kalbimi pıt pıt attıran bir cihaz oldu. Şöyle bir hızlıca bol fotolu bir inceleme konusu açıyım dedim.
BDAgBj.jpg

Kutusu gayet küçük ve şık, bir silikon kılıf bekliyordum ama çıkmadı. Ufak şık bir zarf içinde kullanım klavuzu ve warranty card var. Bir adette siyah usb kablosu var.
a2GRZR.jpg

Çok detaylı bir şekilde anlatılmış cihazın kullanımı, gayet yardımcı oldu.

lvWRgl.jpg

Herşeyden önce belirtmek isterim ki cihaz cidden tasarım harikası. Bugüne kadar kullandığım en ergonomik mod desem diğerlerinin hakkını yemiş olmam. Malzeme kalitesi "m class" a göre baya bir iyileştirilmeye gidilmiş. Soyulacak dökülecek gibi kesinlikle durmuyor. Cihazı almadan önce ki tek kaygım, gereğinden fazla ağır olmasını düşünmemdi lakin yihi bütün kaygılarımı cihazı elime alınca yerle bir etti. Ağır mı ? Evet ağır, ama ağırlık tasarım yüzünden o kadar dengeli dağılmış ki elde çok güzel bir tutuşu var. Evic vt gibi dengesiz bir ağırlık söz konusu değil. Ağırlık kaygısı olanlar cidden içlerini ferah tutsunlar kesinlikle rahatsız etmiyor.
3YqJ4O.jpg

Ekran ve arayüz olarak oldum olası yihiyi severim. Herşey tek ekranda elinizin altında. Ordaki Junior dikkatinizi çekti değil mi?
jVWR7G.jpg

Yihi bize iki tip operation mode sunuyor, "Junior" ve "Senior"
Junior modumuz etliye sütlüye karışmayan, ne'me lazım kullanıcı özelleştirmesi yemişim sxi-q, aman sararım troyumu basar icerim diyen tipimiz.
Senior modumuz ise tam bir özelleştirme meraklısı, perfomans arayan ve tüm özelleştirmeleri hakkını vererek kurcalayan tip.
Belirtmem gerek ki; bu iki operation moduna göre menüler bile değişiyor.
Junior modta menu; operation mod değişim, menuden çıkış bir de sistemi kapatma seçeneği varken,
Senior modta menu;
Go0Xry.jpg

Güç seçeneğini power&juele olarak değiştirebileceğiniz.
W1QROq.jpg

BYPASS modu aktif edip, kapatabileceğiniz.
RoPR5G.jpg

Ekran yönünün sağ solda ve ya otomatik sensor algılamasını seçebileceğiniz
YrNRGa.jpg

Özelleştirmeler yapılabilen ayarları seçebileceğiniz
m1kZ9y.jpg

Sensoru aktif ve ya inaktif edebileceğiniz
orklMo.jpg

@Haymatlos Bilgisiyar bağlantısı seçeneğini aktif edebileceğiniz
VvMRJq.jpg

Watt azaltıp çoğaltabileceğiniz; bir menüye sahip.

Hemen size boyut olarak " Kangertech Nebox " İle karşılasmasını görebileceğiniz bir fotograf yüklüyorum.
8Ddoyr.jpg

Tasarım, ergonomi, arayüz, kullanılabilirlik, olarak benden kesinlikle tam not aldı Ml Class.

Sxi-q arayüzünü, manuel tcr girişini, tc modunu, performans özelliklerini bir iki hafta kullanıp denemeden yazmak istemedim, bu incelemenin altına devam ederim diye düşünüyorum. Sürç i lisan ettiysek affolsun, nacizane görüşlerimi belirtmek istedim, merak eden arkadaşları birazcık bile olsa merakını giderdiysem ne mutlu bana. Konu altında her türlü sorunuza yardımcı olmaya çalışırım memnuniyetle. Sizi "emelin" fotograflarıya başbaşa bırakıyorum; :rolleyes::rolleyes:

knWRP7.jpg

D4dqv1.jpg

lvWRgl.jpg

E5RM19.jpg

OhMonsteR

E-Sigara Acemi
Meczup emeğine sağlık lakin fiyat performans olarak dediğiniz gibi evic miniler varken bu cihazları almak Zor olabiliyor bende zamanında vapprshark rdna 40 almıştım hala onu kullanıyorum, şuan ki en mantıklı cihaz evic mini, @ecowayt ateş eden cihazları görüyorum lakin kuru sıkı...

• Beğendim
Tepkiler: meczuup

moordillo

Lion
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Neymiş , ultra mega premium likitten, rasgele ateş açan moddan ve en tehlikelisi cehaletle çıkılan yoldan olabildiğince kaçmak lazımmış.
NOT:Tecrübeyle sabittir.:):)

meczuup

E-Sigara Tecrübeli
Meczup emeğine sağlık lakin fiyat performans olarak dediğiniz gibi evic miniler varken bu cihazları almak Zor olabiliyor bende zamanında vapprshark rdna 40 almıştım hala onu kullanıyorum, şuan ki en mantıklı cihaz evic mini, @ecowayt ateş eden cihazları görüyorum lakin kuru sıkı...
Çok teşekkür ederim hocam sizin elinizde ki cihazda tam bir fiyat performans ürünü :)

moordillo

Lion
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Cloupor ve devamında da joyatech ciddi anlamda çıtayı f/p açısından baya yükselttiler.30 40 $ seviyesi ürünler gayet uygun ve kullanışlı.Vtc mini ,Rx 200, smok Xcube2 vb....Seçenek de oldukça fazla.

Mehmet

kendi halinde
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
arkadaşlar şöyle bir olay var bizler birden bire bu işlere dalıp makina bulamazken şimdi herşeyi rahat rahat alıp kullanıyoruz ondan dolayı ne çıkarsa dalıp alıyoruz asıl olan bizim ihtiyacımız mod değil bize en sağlıklı buhar verebilen atomizer olması yani bunların peşine düşmemiz lazım modun ne yaptığı ortada en iyisinide alsan normal bir mod da alsan senin işini görür buğün vtc mini yi kullanıp yok arkadaş bu bana yaramadı diyen varmıdır zamanında boru dipli modlar kullanıyorduk işimizi görüyordu tabiki bazı sıkıntı durumları oluyordu ama şimdi en ucuz box mod bile iş görürken yukarı yukarı gitmenin bence mantığı yok ben yeni aldığım SXK zero miniyi kullanıyorum vtc gibi fiyatı ve sağlam taş gibi bu arada ateşde etmiyor :D ateşi üstündeki atomizere ediyor lakin çpk para vermek parası olan için normaldir ama durumu orta derecede olan bir kişi için bence en mantıklısı bir vtic mini alıp yoluna devam etmeli tabiki atomizer için bir şey diyemem o kişiden kişiye değişir kullanım bakımından bazen gaza gelip dalıyoruz ama malesef o gazla istediğimizide bulamıyoruz bekliyoruz aylarca mal geliyor malesef istediğimiz olmuyor beğenmiyor burda isteyen lere veriyoruz bunun sonu yok dediğim gibi ilk önce bizim sağlık bakımında olarak atomizer buharı atomizer veriyor mod değil atomizzerin altına hangi modu koyarsan koy ateş edicektir saygılar...

OhMonsteR

E-Sigara Acemi
arkadaşlar şöyle bir olay var bizler birden bire bu işlere dalıp makina bulamazken şimdi herşeyi rahat rahat alıp kullanıyoruz ondan dolayı ne çıkarsa dalıp alıyoruz asıl olan bizim ihtiyacımız mod değil bize en sağlıklı buhar verebilen atomizer olması yani bunların peşine düşmemiz lazım modun ne yaptığı ortada en iyisinide alsan normal bir mod da alsan senin işini görür buğün vtc mini yi kullanıp yok arkadaş bu bana yaramadı diyen varmıdır zamanında boru dipli modlar kullanıyorduk işimizi görüyordu tabiki bazı sıkıntı durumları oluyordu ama şimdi en ucuz box mod bile iş görürken yukarı yukarı gitmenin bence mantığı yok ben yeni aldığım SXK zero miniyi kullanıyorum vtc gibi fiyatı ve sağlam taş gibi bu arada ateşde etmiyor :D ateşi üstündeki atomizere ediyor lakin çpk para vermek parası olan için normaldir ama durumu orta derecede olan bir kişi için bence en mantıklısı bir vtic mini alıp yoluna devam etmeli tabiki atomizer için bir şey diyemem o kişiden kişiye değişir kullanım bakımından bazen gaza gelip dalıyoruz ama malesef o gazla istediğimizide bulamıyoruz bekliyoruz aylarca mal geliyor malesef istediğimiz olmuyor beğenmiyor burda isteyen lere veriyoruz bunun sonu yok dediğim gibi ilk önce bizim sağlık bakımında olarak atomizer buharı atomizer veriyor mod değil atomizzerin altına hangi modu koyarsan koy ateş edicektir saygılar...

Bay senin o ates eder dilini yaradana kurban arzular selale babaaa :)

• Beğendim
Tepkiler: Mehmet

tuncerize

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Evic VTC Mini ile kıyaslandığında aralarında beş kat fiyat farkı olduğu doğrudur, Evic VTC Mini tam bir F/P ürünüdür eyvallah ama bu cihazın bir önce ki versiyonuna ait chiplerle yapılan ve bu cihazın üç-beş katı paraya satılan modlar da var ve alıcısı da bayağı fazla.
Arada ki farklar için bazıları beş kat fark öderken bazıları da bunu ödemeyebilir.

Shimano

MALTEPE
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Bir moda 224 $ verılırmı ? asıl soru bu olmalı bence yıhı cıp oldugu ıcınmı yada dna 200 cıp oldugu ıcınmı verıyoruz pekı aynı ısı goren uygun fıyatlı mod yokmudur vardır elbet pekı arada daglar kadar fark varmıdır benım gorusumce yokdur asıl amac su olmalı bence evvala kullanıcı hangı telı kullanmak ıstıyor hangı whatt aralarında kullanmak ıstıyor ona karar vermelı dıger bır hususda modda gorunus ben pek gorunuse oyle cok onem veren bır ınsan degılım benım bır modda aradıgım kırıterlerım kullanım kolaylıgı tasıma kolaylıgı on planda bunada karar verdık sonrasında kantal teldemı kullanmak ıstıyor kullanıcı veyahut ısı kontrol moddamı kullanmak ıstıyor dıyelımkı ısı kontrolde kullanmak ıstıyor pekı ısı kontrolde hangı telı kullanmak ıstıyor dıyelımkı nı 200 tel kullanmak ıstıyor buda ok cıkan sonuc ıstıck tc 40 fıyat 24 $ saygılar sevgıler..

@meczuup Arkadasımızın BU guzel ıncelemesı ıcınde ayrıca tesekkurler ıncelemelerınızın devamını dılerım saygılar..

MEFTUN

E-Sigara Tecrübeli
Abim eline saglık çok güzel bi anlatım olmuş . Böyle modlar zengin işi :D

• Beğendim

wacd

Atlantis
Platin Üye
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
@meczuup
Gece yatmadan önce güvenlik kameralarını kayda almayı unutma :D
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.İnceleme için teşekkürler.

• Beğendim

wlodz

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Cihaz tam aradığım eleman :D İnceleme için teşekkürler hayırlı uğurlu olsun

• Beğendim

meczuup

E-Sigara Tecrübeli
Bir moda 224 $ verılırmı ? asıl soru bu olmalı bence yıhı cıp oldugu ıcınmı yada dna 200 cıp oldugu ıcınmı verıyoruz pekı aynı ısı goren uygun fıyatlı mod yokmudur vardır elbet pekı arada daglar kadar fark varmıdır benım gorusumce yokdur asıl amac su olmalı bence evvala kullanıcı hangı telı kullanmak ıstıyor hangı whatt aralarında kullanmak ıstıyor ona karar vermelı dıger bır hususda modda gorunus ben pek gorunuse oyle cok onem veren bır ınsan degılım benım bır modda aradıgım kırıterlerım kullanım kolaylıgı tasıma kolaylıgı on planda bunada karar verdık sonrasında kantal teldemı kullanmak ıstıyor kullanıcı veyahut ısı kontrol moddamı kullanmak ıstıyor dıyelımkı ısı kontrolde kullanmak ıstıyor pekı ısı kontrolde hangı telı kullanmak ıstıyor dıyelımkı nı 200 tel kullanmak ıstıyor buda ok cıkan sonuc ıstıck tc 40 fıyat 24 $ saygılar sevgıler..

@meczuup Arkadasımızın BU guzel ıncelemesı ıcınde ayrıca tesekkurler ıncelemelerınızın devamını dılerım saygılar..
Ustadim çok teşekkür ederim, tamamen dediğiniz gibi kullanici ihtiyaclarini belirlemek lazım, mod tercih ederken. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Abim eline saglık çok güzel bi anlatım olmuş . Böyle modlar zengin işi :D
Kardesim benim çok teşekkür ederim estafurrulah ne demek da. :)
Güzel inceleme olmuş ellerine sağlık.;)
Çok teşekkür ederim hocam :)
@meczuup
Gece yatmadan önce güvenlik kameralarını kayda almayı unutma :D
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.İnceleme için teşekkürler.
Abi çelik kasaya koydum, sen hiç merak etme. :) Çok teşekkür ederim abi.

Cihaz tam aradığım eleman :D İnceleme için teşekkürler hayırlı uğurlu olsun

Ergonomi tasarim ve chip isteyen herkesin denemesi lazım :)

Notta

HİÇ
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
sx mini m class ı ilk çıktığı zaman almıştım ki öncesinde RDNA 40 vardı ve RDNA 40 için vurdu gol oldu diye bi başlık atmıştı @sihirlibuhar çok zaman geçmedi piyasanın nabzını tutamayan ve gidişata ayak uyduramayan joyetech ve türevleri akıllıca davranıp eleaf in istick inin tahtını önce bi salladılar sonra oldukça hırpaladalılar.malzeme kalitesi açısından da performans açısından da oldukça iyiler ama bu iş artık hobi ve ötesi arkadaşlar denize bir sx mini m class düşürmüş birisi olarak ki hala kaporta olarak @wacd kardeşimde gönlüm sx mini den yana bir müddet eviclerle takılıcaz ipvlerle kol kola gezicez ama elbet sx minilere dönücez .emeğine sağlık iyi günlerde kullanman dileğiyle denize düşürmeden:)))

• Beğendim
Tepkiler: meczuup ve wacd

wacd

Atlantis
Platin Üye
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
sx mini m class ı ilk çıktığı zaman almıştım ki öncesinde RDNA 40 vardı ve RDNA 40 için vurdu gol oldu diye bi başlık atmıştı @sihirlibuhar çok zaman geçmedi piyasanın nabzını tutamayan ve gidişata ayak uyduramayan joyetech ve türevleri akıllıca davranıp eleaf in istick inin tahtını önce bi salladılar sonra oldukça hırpaladalılar.malzeme kalitesi açısından da performans açısından da oldukça iyiler ama bu iş artık hobi ve ötesi arkadaşlar denize bir sx mini m class düşürmüş birisi olarak ki hala kaporta olarak @wacd kardeşimde gönlüm sx mini den yana bir müddet eviclerle takılıcaz ipvlerle kol kola gezicez ama elbet sx minilere dönücez .emeğine sağlık iyi günlerde kullanman dileğiyle denize düşürmeden:)))

Hala rafta duruyor hocam senin cihaz.Bir 350j board alıver de takalım :D

meczuup

E-Sigara Tecrübeli
Çok teşekkür ederim hocam :) yihiye karşı cidden bir ön yargim vardi ama bütün ön yargimi kırdı cihaz.
İnceleme için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
Ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.