• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

hlenger

E-sigara Meraklısı
m serisi de ml serisi de çok ağır modlar ama barindırdığı sx350j çipi gerçekten çok başarılı içim kalitesini gerçekten yükseltiyor burdan çıkan sonuç aynı çipi kullanarak bir mod yapmak yada daha hafif aynı çipi barındıran bir mod satın almak. Ben de yurtdışından https://vaporider.net/shop/vvvw-mods/vrsx-powered-by-yihi-sx350j-now-shipping/ bu linkteki modu sipariş verdim bakalım gelince görücez nasılmış.

Ürün geldimi dento ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hido

Banlandı
Peki kısa bir soru dna 250 çıkarttı bumu. Dna mı bunda ki yihi chip sx mini g ile aynı degil sanırım farklı bir yazılım

yihi 350j bundaki çip.
su anda bu modu kullandığımdan dolayı yorumum tarafsız değil.
en azından dna40 ve dna 75 kullanan biri olarak bunlardan daha iyi diyebilirim.

farrow

E-sigara Meraklısı
Vay arkadaş tam bir cihazı beğendim net karar verdim üretimi durmuş,piyasa da gördüklerim de hep desert,o askeri desen hiç hoşuma gitmiyor,benim beğendiğim aynı şu model di;
vSGZ2Bo.jpg

Bu kadar sağlıklı stabil çalışan mod un üretimi neden durur anlamam,şimdi yine kafa karışık mod arayışına devam edelim :)

takacan

E-Sigara Acemi
Vay arkadaş tam bir cihazı beğendim net karar verdim üretimi durmuş,piyasa da gördüklerim de hep desert,o askeri desen hiç hoşuma gitmiyor,benim beğendiğim aynı şu model di;
vSGZ2Bo.jpg

Bu kadar sağlıklı stabil çalışan mod un üretimi neden durur anlamam,şimdi yine kafa karışık mod arayışına devam edelim :)

Yeni cikacak cunku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hlenger

E-sigara Meraklısı
693e7678c4de464f4f468788ec2e99c5.jpg

BUNLARDA BENİMKİLER

hlenger

E-sigara Meraklısı
Araştırıyor alıyorum

Civandragon

E-sigara Meraklısı
Ya bu yihi çipli Melih Abinin canlı yayında tanittigi bi cihaz vardı. Uygun fiyatlı falan neydi o cihaz?