• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

nymx4623

Banlandı
tavisye ederim deneme fırsatım oldu bu modu çok hoş bi mod

Metehan Ayaz

E-sigara Meraklısı
şu modun siyah olanını bulsam sıfır yada 2.el çok temiz olması lazım. kaçırmam gerçekten ömürlük cihaz.

Metehan Ayaz

E-sigara Meraklısı
Çok zor hocam desert alın bence imkan varsa siyah kılıfla kullanırsınız ml olsunda renk önemli değil bende desert var gerçekten efsane bir mod

Teşekkürler üstadım. Sıfır desert bulma imkanımız varmıdır acaba. Kılıfla Güzelleştirme yapabilirz dediğiniz gibi.

Vaperbrk

E-Sigara Kullanıcısı
Teşekkürler üstadım. Sıfır desert bulma imkanımız varmıdır acaba. Kılıfla Güzelleştirme yapabilirz dediğiniz gibi.
Var hocam farklı platformlarda satılıyor. Forumda 2. El temizde var desert kılıfsızda mükemmel tabi zevkler farklılık gösterebilir

Edit: desert en son üretilen diğer renklerin üretimi yapılmıyor artık

Metehan Ayaz

E-sigara Meraklısı
Var hocam farklı platformlarda satılıyor. Forumda 2. El temizde var desert kılıfsızda mükemmel tabi zevkler farklılık gösterebilir

Edit: desert en son üretilen diğer renklerin üretimi yapılmıyor artık

zevkler farklılık gösterir hocam haklısınız. Biraz araştıralım bakalım.

• Beğendim
Tepkiler: Vaperbrk

Filinta06

E-Sigara Acemi
ml class kullanımı hakkında yerli bir video yokmu arkadaşlar yardım

Filinta06

E-Sigara Acemi
Yani ben sadece kanthal kullanıyorum daha sonra ısı moduna geçersem ne gibi ayarlarda kullanmam gerekir ve kanthalda en sağlıklı nasıl kullanırım detaylı video lazım

MouthToLung

0.7 ☇ Ω ☁
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Yani ben sadece kanthal kullanıyorum daha sonra ısı moduna geçersem ne gibi ayarlarda kullanmam gerekir ve kanthalda en sağlıklı nasıl kullanırım detaylı video lazım
Kanthalda düz watt modunda kullanabilirsiniz. Isı modu joule birimi üzerinden kullanılıyor, cihaz üzerinden kolay şekilde modlar arasında geçiş yapabilirsiniz . Lakin ısı modunda kullanacaksanız (ss, ni, ti benzeri teller ile daha çok verim almak için) dna çipsetli modlara daha çok bakmanızı tavsiye ederim kişisel görüşüm:)

kaant

E-Sigara Acemi
Ben cok hor kullandim gunluk olarak bayagi boya atmasi yasadim simdi nasil yenileyebilirim.diye bakiyorum onerisi olan varmidir ustadlar?

Eastwood

Eski nick: Supose
ESF Tecrübeli
Ben cok hor kullandim gunluk olarak bayagi boya atmasi yasadim simdi nasil yenileyebilirim.diye bakiyorum onerisi olan varmidir ustadlar?

Cihazın komple boyasını söküp su boya kaplama yapanlar vardı sosyal medyada görmüştüm kaliteli görünüyor. Belki sorununuzu çözer, veya silah vs gibi metallere kaplama nikalaj yapan bir ustaya verin derim.

cs875

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Hazır kaplama en iyisi yoksa mat sprey boya bile olur ama nasıl durucak ...
En iyisi olsun diyorsanız softkaplama firması vardır araç içi uygulamaları mükemmel bi danışın isterseniz ..

kaant

E-Sigara Acemi
Cihazın komple boyasını söküp su boya kaplama yapanlar vardı sosyal medyada görmüştüm kaliteli görünüyor. Belki sorununuzu çözer, veya silah vs gibi metallere kaplama nikalaj yapan bir ustaya verin derim.

Hazır kaplama en iyisi yoksa mat sprey boya bile olur ama nasıl durucak ...
En iyisi olsun diyorsanız softkaplama firması vardır araç içi uygulamaları mükemmel bi danışın isterseniz ..

Her 2 tavsiyeyide arastiracagim tesekkur ederim ustadlar

• Beğendim
Tepkiler: cs875

zealothh

E-Sigara Kullanıcısı
Oyle bir hali yok ustad alan direk kufur eder o derece diyeyim
Ben satmakta istemiyorum ayrica ustadim
Benim Q mini de aynı durumda ama onu zaten öldürene kadar kullanacağım için satma boyama kaplama derdine girmiyorum. Zaman şekillendiriyor desenini :) beni rahatsız etmiyor. Ben biraz işlevselciyim bu konuda. Ama şekli seni çok rahatsız ediyorsa bence en pratik yolu sticker, sıkıldıkça değiştirebiliyorsun hem.

kaant

E-Sigara Acemi
Benim Q mini de aynı durumda ama onu zaten öldürene kadar kullanacağım için satma boyama kaplama derdine girmiyorum. Zaman şekillendiriyor desenini :) beni rahatsız etmiyor. Ben biraz işlevselciyim bu konuda. Ama şekli seni çok rahatsız ediyorsa bence en pratik yolu sticker, sıkıldıkça değiştirebiliyorsun hem.
Stickerleri sevmiyorum ustad ,bende senin
gibi her gune vurdum daga tasa ise arabaya
Ya tamamen boyayi sokup oyle kullanacagim yada ustadlarin onerilerini arastiriyorum 2 sinden birini yaptiracagim.

feritzcan

E-Sigara Acemi
Amazonda 8 dolara stickerlar var. Kullanan varmı kalitelimi nasıl ml class stickerları?