• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

burakyel

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar merhaba, ML class aldım. Bilgisayardan ne gibi müdahaleler yapılıyor bu cihaza, Türkçe yapılıyor mu veya bilgisayardan oynandığında diğer artıları nelerdir ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

vanity

Sade
ESF Tecrübeli
Arkadaşlar merhaba, ML class aldım. Bilgisayardan ne gibi müdahaleler yapılıyor bu cihaza, Türkçe yapılıyor mu veya bilgisayardan oynandığında diğer artıları nelerdir ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Bilgisayardan yapacağınız herşeyi cihaz üzerinde de yapabilirsiniz. Hangi modda kullanmayı düşünüyorsunuz ısı modu mu watt mı?

Muttalip Çağlar

E-Sigara Kullanıcısı
Stickerleri sevmiyorum ustad ,bende senin
gibi her gune vurdum daga tasa ise arabaya
Ya tamamen boyayi sokup oyle kullanacagim yada ustadlarin onerilerini arastiriyorum 2 sinden birini yaptiracagim.

Konu hortlamış gibi olacak ama yazayım istedim, bende 2. El bir ml class aldım ve boya sıkıntıları var, yarın kaportacımda boyayı solvent ile komple söküp astar boyası sonra Bmw estoril blue Renk boyası sonrada vernik atılacak bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum, modun içini açmak biraz sıkıntılı yani vidalama sistemini değişik yapmışlar açmak için cnc de vidayı çürütüp açmak gerekiyor o yüzden ilgili yerleri kağıt bant ile kapatım öyle boyayacağız umarım sıkıntısız boyanırda yarın paylaşırım burada.